Guestbook

 • bram en nikki says:

  wij hebben het ontzettend naar ons zin gehad de dagen dat we in Bonaire waren, mede dankzij jullie ontzettend relaxte studio.
  Wat een heerlijk relaxt eiland en wat een mooi weer hebben we gehad, als het kon zouden we gelijk terug gaan. Zodra we horen dat er vrienden van ons naar Bonaire gaan zullen we jullie studio’s ook gelijk aanraden. Babette had ons heel vriendelijk ontvangen met een lekker bakje koffie en ice-tea en de hotspots op het eiland verteld. Jammer dat we niet werden opgehaald in de casa calexico auto, maar het vervangende vervoer was ook goed geregeld. Het mooiste vond ik nog dat de pinautomaat van jullie het niet deed en Babette me haar auto aanbood om naar de pinautomaat te rijden, ik zei dat ik niet meer mocht tijden omdat ik al 3 bier op had. Haar reactie was: Ach in Bonaire moet je minimaal 8 Polar op hebben om te mogen rijden, ze proosten hier zelfs naar de politie onder het rijden! HaHa. Ze heeft me toen toch maar zelf gebracht.
  Nogmaals dank voor een ontzettend leuk verblijf bij jullie. We vroegen ons nog wel af hoe jullie de badkamermuren geverfd? hebben? Dit is iets wat we in ons eigen huis willen na-apen 😉 zo mooi vonden we het.

  groetjes
  Bram en Nikki

 • OJ says:

  Hi, ik kijk net NPO, ik vertrek, ik ben nu zelf een jaar terug in NL na 7 jaar in het buitenland gewoond te hebben.. Reden voor terugkeer was dat er geen werk meer was in Spanje ¨op niveau¨.. Nu aan de slag in NL, maar ik weet dat ik iets soortgelijks zal doen als jullie! 🙂 Ontzettend genoten van jullie verhaal/droom. Success!

 • Geerte 'n Ralf says:

  Hoi Joop en Audrey,

  Hierbij willen wij jullie nogmaals bedanken voor de heerlijke week op Bonaire. Wij waren super blij met de heerlijke bedden en het uitstekende sanitair, met de buitenkeuken als opstapje naar de heerlijke onderwater en bovenwater natuur. Wij hebben fantastische duiken gemaakt en hebben heerlijk gegeten.
  Dank voor het regelen van de huurauto, duikspullen en de rit naar het zuikenhuis (thumbs up!!).
  Wij komen zeer waarschijnlijk nog een keer terug en anders raden wij iedereen het aan om bij jullie te gaan logeren.

  Danki en bye bye!!

  G’nR

 • gerlof en ans says:

  Vandaag ik vertrek gekeken, blijkt het van jullie website al van 2011 te zijn.
  Dus jullie zijn er nu al ruim 4 jaar.
  Een gewldige website hebben jullie, deze gelijk opgezocht na de uitzending.
  ruim 40 jaar geleden ben ik op curaçao geweest.
  Maar bonaire ziet er echt geweldig uit.
  wie weet winnen we nog eens een bedrag met een loterij, dan komen we zker bij jullie logeren.
  Heel veel succes gewenst.
  Gerlof en Ans

 • audrey says:

  Hallo Joop & Audrey!

  Het was er nog niet van gekomen, maar onder t motto van: beter laat dan nooit willen we jullie nogmaals bedanken voor weer een geweldige Bonaire & Casa Calexico ervaring!!! We denken nog heel veel aan de super tijd bij jullie! We willen eigenlijk ook elke dag t liefst weer een ticket kopen;-)
  Jur. ging zaterdag pokeren…als ie iets meer geluk had gehad, waren we weer gekomen
  Heel veel succes met al jullie spannende nieuwe ontwikkelingen en hopelijk tot snel weer!
  Dikke kus van ons!
  Jur & Chantalle

 • dider says:

  Prachtig, ik heb juist de uitzending “ik vertrek” op vitaya gezien, ik ben verkocht, ik heb 5 jaar geleden 2 jaar in de dominicaanse republiek gewoon en gewerkt als loodgieter, electrieker, airco-installateur en schilderen en herstellen van daken en zwembaden, is er daar op het eiland enig vraag van professionelen ondernemers? anders neem ik direct mijn koffer en vertrek na dat ik hier in Belgie mijn totale opleiding als airco installateur. 🙂 Bij deze nog veel succes gewenst en vele boekingen, tot later . 🙂

 • juliette says:

  Prachtige serie en heb de foto s op jullie website bekeken, het ziet er geweldig uit! Ik woon op Curacao dus wie weet kom ik een keer eilandhoppen. Veel geluk met jullie droom!

 • daniele en maike says:

  Hello from Germany,
  we arrived safely and are more or less used to the cold here…. hope you are fine too and had a nice Christmas.
  Thanks again for everything we really had a great time in your “Casa” and enjoyed the days at this wonderful place.
  We wish you a happy and sunny New Year and if you like, you can send the pictures to us.
  Cheers

  Daniela and Maike

 • geert says:

  Hé Joop en Audrey,
  ik heb net de reportage van “ij vertrek” bekeken
  en ik vond het heerlijk om naar jullie avontuur te kijken ik hoop dat ondertussen de stres al wat onder controle is en jullie daar echt kunnen genieten in Bonaire
  ik kom zelf in april 2014 naar Bonaire
  en wie weet kunnen we daar samen een biertje drinken
  nog veel succes met de B&B
  grt
  geert uit belgie

 • -->